Project Description

FAZA: În lucru
Alexandru Dudila
150.000 EUR

În urmă cu mai bine de 19 ani, când începeam clasa a IV-a, părinții mei, m-au înscris pentru prima data la cercul de Aeromodele din cadrul Palatului Copiilor. Încă de mic am fost pasionat de știință în special de fizică și chimie iar Palatul de copii de la acea vreme era primul meu contact cu fizica aplicata, îmi amintesc cu drag de acea perioadă când așteptam să termin cat mai repede programul școlar şi sa ajung la cercul de Aeromodele unde îmi construiam un planor. Pașii ulteriori, m-au îndreptat spre o cariera medicală, ghidați de pasiunea pentru științe, cultivată în principal în anii copilăriei.

Palatul Copiilor din Sibiu al zilelor noastre, are nevoie de sprijinul comunității pentru a se dota cu aparatură necesară unei bune funcționări. Este un centru în care copii își dezvoltă apetitul pentru știință, artă, muzică, sport, dând naștere unei noi generații de doctori, artiști, ingineri, astronomi, sportivi s.a.

Bugetul propus in cadrul proiectului va fi utilizat pentru dotarea cu aparatura necesară bunei funcționări.
Obiectivul său este de a dota instituția cu echipamente in limita bugetului proiectului, cu scopul desfasurarii activitatilor educative destinate copiilor, cu titlu de exemplu: laptopuri, videoproiectoare, ecrane proiectie perete, dulapuri rafturi de carti, cuptor ardere ceramnica, truse de fizica, etc.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

Eligibil in limita competentei de finantare a Municipiului Sibiu.

De ce ar trebui sprijinită/implementată

Viitorul comunităţii noastre începe cu visurile copilăriei.

Amplasamentul proiectului

Strada Henri Coandă 51, Sibiu 557260, Romania

Calendar implementare

1. În curs de începere

2. Studiu și design

3. Lansarea procedurilor

4. În lucru

5. Livrare și inaugurare

6. Realizat

Galerie foto

Prezentare Video

Locatie proiect

Strada Henri Coandă 51, Sibiu 557260, Romania