Project Description

Proiect neeligibil

Acest proiect nu a îndeplinit toate criteriile necesare pentru a trece în etapa următoare.
Ana Maria Bugneriu
30.000 EUR

Proiectul de față propune sibienilor recâștigarea unei caracteristici de stil de viață pe care adulți o pierd odată cu trecerea copilăriei, și anume raportarea la oraș ca la un loc de joacă, prin amplasarea de infrastructură pentru jocuri foarte populare precum scrabble, șah și table în variante de exterior. mese de ping-pong și trambuline mari pe domeniul public, în Parcul Tineretului.

Amenajarea unui spațiu în care adulții și tinerii să aibă la dispoziție o varietate de activități și un spațiu plăcut pentru petrecerea timpului liber în natură, vor încuraja interacţiunea socială și vor asigura o efervescență a zonei, plus că oferă o alternativă de petrecere a timpului liber unor categorii de vârstă care se plâng adesea de lipsa opțiuni în această sferă.

- Mese de sah si table
- O masă sau două de ping-pong pot fi achiziționate și plasate în zona dintre locul de joacă pentru copii și terenul de baschet
Concepte ale elementelor prezentate mai sus se regăsesc în pozele atașate.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

Eligibil cu modificări

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Cu toții ne amintim nostalgici jocurile copilăriei din fața blocului, jocuri prin care am strâns prietenii, am creat amintiri și prin care ne relaxam în zilele de vacanță. Ne-ar plăcea să ne simțim din nou copii cel puțin din când în când, plus că ne plângem adesea că nu avem destule alternative de petrecere a timpului liber în oraș. În cazul adulților, jocurile au un rol social, adunând oameni cu preferinţe asemănătoare, creând grupuri noi, aduc relaxare şi energizare, așa că să le încurajăm.

Amplasamentul proiectului

Elementele din proiect vor fi amplasate în interiorul Parcului Tineretului.

Galerie foto

Locație proiect

Tabla de Șah, Parcul Tineretului, Bulevardul Corneliu Coposu, Sibiu 557260, Romania