Project Description

Mihai Adrian Vasile
2.000 EUR

De multe ori dorim sa iesim la "miscare " pentru o alergare sau cu rolele in zona parcului Sub Arini. Se iveste problema ca, in cazul in care nu venim cu masina proprie, nu avem un loc unde sa ne lasam unele obiectele personale ( telefon ,cheile de acasa, o bluza mai groasa sau chiar un tricou/bluza uscata, papucii in care am venit pentru role ). Astfel le luam cu noi, eventual intr-un rucsack, acesta ne va incomoda. Pentru aceasta consider ca ar fi de bun augur instalarea unor dulapuri tip vestiar pe latimea toaletelor existente . Aceste dulapuri sa fie metalice, rezistente la intemperii, prevazute cu incuietori cu cifru, si pentru a se evita uitarea obiectelor abuzul folosirii ( sa nu se lase aceleasi articole vestimentare in dulap pentru mai multe zile), respectivele incuietori sa fie prevazute cu master key. Cu aceasta cheie se vor deschide toate dulapurile in fiecare seara la sfarsitul programului, de catre persoana care ingrijeste toaletele publice din parcul Sub Arini . In imaginea laturata este o varinata cu 28 de dulapuri. Forma, dimensiunile si culoarea dulapurilor pot varia, putand fi aleasa de un arhitect.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Necesitarea lasarii obiectelor personale penru cei care au venit in parcul Sub Arini la miscare, fara masina, si nu au un loc unde sa isi lase pentru aceste obiecte personale pentru 1-2 ore.

Amplasamentul proiectului

In parcul Sub Arini , lipit latimea cladirii cu toalete publice, langa zona cu echipamente de fitness. Aleea Mihai Eminescu.

Documente

dulapuri-.pdf

Locație proiect

Aleea Mihai Eminescu 6, Sibiu 557260, Romania