Project Description

Proiect neeligibil

Acest proiect nu a îndeplinit toate criteriile necesare pentru a trece în etapa următoare.
Constantin Tovisi
20.000 EUR

Aproape fiecare dintre noi detine un telefon inteligent si singura limitare de folosire a acestuia de-a lungul unei zile pare sa fie capacitatea bateriei acestuia. Consecinta acestui lucru? Chiar atunci cand primim un telefon important sau cand trebuie sa apelam urgent pe cineva acesta e descarcat.

Solutia pe care o propunem este de a amplasa 18 statii de incarcare USB in acele zone din oras unde nevoia de a avea acces la propriul telefon este maxima. Zonele pe care le-am identificat sunt pe de o parte locurile de intrare si iesire din oras (aeroport, gara si autogari), zonele turistice dar si zonele cele mai aglomerate in timpul drumului zilnic de la si inspre serviciu sau cumparaturi.

Pentru a putea beneficia de infrastructura existenta propunem amplasarea statiilor de incarcare in imediata vecinatate a statiilor de autobuz unde sunt deja amplasate automate de bilete, si unde exista deci acces la alimentarea cu energie electrica. In masura in care racordarea la reteaua electrica este posibila, propunem ca pe langa aceste locatii sa includem si locatii din zona centrala.

Aceste statii de incarcare sunt fabricate special pentru a fi folosite in aer liber si ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi unul din cele 8 - 10 porturi USB pentru incarcarea rapida a telefonului sau a altor gadget-uri in timp ce asteapta autobuzul sau cand trec pe langa una dintre ele.

Mai multe informatii: https://www.legrand.us/markets-solutions/outdoor.aspx

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

Eligibil cu modificări

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Nevoia de a fi conectat, de a citii ultimele stiri sau de a verifica cele maii recente postari pe social media ajunge sa fie primordiale atunci cand asteptam autobuzul iar nivelul de incarcare al bateriei telefonului pare sa fie cea mai stringenta limitare. Solutia propusa este simpla si rezolva aceasta problema pe care foarte multi dintre noi o au zilnic.

Amplasamentul proiectului

Am selectat urmatoarele statii / locatii:
- Parcul Cetății (locație comasată la proiectul 107 - ART Parc)
- Parcul Sub Arini (lângă terenuri sintetice fotbal/tribune)
- Piața Gării (lângă stația de autobuz)

Galerie foto

Prezentare Video

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.